Vegaanijuusto?

Screen Shot 2016-03-04 at 11.09.28.png

Vege!-kirjan neljänteen painokseen tulee ohjeita siihen kuinka esimerkiksi kananmunan pystyy korvaamaan vegaanisilla vaihtoehdoilla. Toinen iso kysymys on juusto, joita käytämme useissa kirjan resepteissä.

Juuston ongelma kasvissyöjän kannalta on usein se, ettei juoksutusainetta ole selvästi kerrottu. Perinteinen juustonjuoksutin on tehty eläinperäisestä tuotteesta, mutta yhä useammin juoksuttamiseen käytetään kasvissyöjille sopivaa etikkaa tai muuta ei-eläinperäistä happoa.

Hyvät juustotiskit kaupoissa pystyvät auttamaan asiassa, ja isoimmissa marketeissakin on tarjolla vegaanisia vaihtoehtoja.

Vegaanijuustonkorvikkeiden reseptejä emme ole kirjaan laittamassa (niitä pitäisi tehdä valtava määrä korvaamaan eri tyylisiä juustoja), mutta mikäli juustonkorvikkeita haluaa itse askarrella, löytyy verkosta loistavia ohjeita.

Tässä yksi parhaista löytämistämme koostesivuista vegaanijuustoa etsiville.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s