Kirja kaupoissa tänään

_MG_6902

Pahoittelut siitä, ettemme ole ehtineet tekemään uusia reseptejä tänne blogiin viime päivinä. Ensi viikolla homma palaa normaaleihin uomiinsa ja huomenna kirjamme kuvaaja Andrew Taylor jakaa oman suosikkireseptinsä (ja kertoo hieman kirjan kuvauksen taustoista).

_MG_6941

_MG_6948

Riikka on ollut kaupungissa viikonlopusta lähtien ja olemme kokkailleet bloggareille ja toimittajille lauantaina muutaman esimerkkiannoksen. Eilen juhlimme kirjan julkaisua ystäviemme kanssa (kuvat julkkareista, jotka pidettiin mainiossa The Cock-ravintolassa). Aika paljon olemme myös käyneet keskustelemassa kirjasta eri medioiden kanssa.

Eilinen YLE Puheen haastattelu kannattaa kuunnella, puolessa tunnissa ehdimme aika paljon kertoa ajatuksistamme ja taustoista. Huomenna keskiviikkona ja torstaina MTV:n Huomenta Suomessa teemme Riikan kanssa muutaman annoksen kirjasta.

Laittakaa ihmeessä kokkauskokemuksianne ja ideoitanne meille – nyt kun kirja vihdoin on saatavilla.

_MG_6900

Kuvat: Ari Pekka Darth 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s